UUDENLAISTA ARKEA

1. Uuden arkirytmin myötä olen saanut jokaisena yönä yli 8 tuntia unta, mikä aiemminluokiteltiin vain ”harvinaista herkkua” -kategoriaan. Pyrin aloittamaan koulutyöt aamupäivälläviimeistään yhdeksän aikaan, jolloin saan unta tarpeeksi mutta ehdin myös hoitamaan koulutehtävät mahdollisimman aikaisin alta pois.
2.-3. Aamuisin nousen usein avaamaan sälekaihtimet, jonka jälkeen käperryn vielähetkeksi peiton alle nauttimaan aamuauringosta, ennen kuin aloitan päivän askareet. Yksi suosikkirutiineistani!
4. Viime päivinä auringonlaskun bongauspaikkojen listalle on löytynyt kivoja uusia paikkoja,joille monena iltana riennetään ihastelemaan laskevaa aurinkoa

1. Vaikka huppari-verkkari yhdistelmä onkin yksi mukavimmista, viime päivinä se on alkanut kyllästyttämään. Huomaan kaipaavani farkkuja, neuleita ja suoristettuja hiuksia. Niitä, joita tavallisena arkena käytän ja puen päälleni. Yhtenä päivänä vaatekaappiani siivotessa heitin päälle siistimmät vaatteet, joka piristi kivasti! Pitää siis useamminkin pukea päälle siistimpää (mutta ehdottomasti silti mukavaa ja rentoa) päälle, jolloin huppari-verkkari kombo toimii taas mutkattomasti.
2.Viime viikolla otin happihyppelyn vanhalle koululleni, jossa kävin sekä ala- että yläasteen. Pari vuotta sitten koulu suljettiin sisäilmaongelmien vuoksi, mutta itse onneksi ehdin karkuun uuteen rakennukseen muutolta. Vanhaa koulua alettiin nyt purkamaan, ja siellä käydessä tuli jopa hieman haikea olo. Kuvassa näkyvä ovi oli se, mistä marssin seitsemän vuotiaana ekalle luokalle.
3. Yksi arkirutiineista, josta olen pitänyt kiinni, on meikkaaminen. Toki näinä aikoina sipaisen vain aurinkopuuteria, kulmageeliä ja ripsiväriä pikaisesti aamulla kasvoihin. Päivä ei tunnu lähtevän käyntiin, jos hengailee aamusta iltaan kotona tukka sotkuisella nutturalla.
4. Treenaaminen ja ulkoilu antaa tärkeää vastapainoa neljän seinän sisällä hengailulle ja etätyöskentelylle. Esimerkiksi Natacha Océanen kanavalta löytyy kivoja ja erilaisia kotitreenivideoita, joita on helppo suorittaa kotona ilman välineitä 

1.-3. Viime päivinä säät ovat suosineet ja varmasti auttaneet monia pysymään järjissään. Eräs bloggaaja kirjoitti blogissaan ihanasti: ”tuntuu jopa melkein siltä, kuin luonto antaisi meille tämän kaiken tarkoituksella painajaismaista pandemiatilannetta helpottaakseen”. Päivän paras hetki on rauhoittua ja hengähtää hetkeksi katselemaan laskevaa aurinkoa, joka maalaa taivaanrannan joka kerta eri väreillä. 
4. Toinen keino rentoutua on ehdottomasti rauhoittavat löylyt saunassa. Onneksi tällaisina päivinä on kaikki tämä, sillä sekin on jo paljon ❤

1.-4. Yhtenä päivänä innostuttiin pikkusiskojen kanssa maalaamaan, josta muodostuikin meille yhteinen lempparijuttu. Toinen siskoista kävi juuri ovella kysymässä, että maalattaisiinko taas tänään. Yllätyin, miten kivaa maalaaminen on, enkä varmasti omassa kiireisessä arjessa olisi koskaan tullut edes kokeilleeksi sitä. Hyvä keino pysähtyä ja uppoutua hetkeksi värien maailmaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s