PÄIVÄ MUN KANSSA

8.39 Havahdun tuttuun tapaan sekavasta unesta ja nappaan puhelimen käteeni… Ja kappas koulu alkoi melkein puoli tuntia sitten. Laitan jokaiselle aamulle vähintään kolme herätystä, joten herätysten sulkemisesta ja unien jatkamisesta ei ainakaan voi olla kyse. Unohdin siis illalla laittaa herätyksen soimaan. Petaan sängyn ja kiirehdin avaamaan koneen.

8.43 ”Noniin Karoliinakin pääsi paikalle”, kuuluu opettajan ääni kun kirjaudun Meet-oppitunnille. ”Hyvä, että saavuit kuitenkin paikalle”.

9.45 Psykologian tunti päättyy ja saan kaikki tehtävät tehtyä. Aamukiireestä johtuen haen aamupalaa normaalia myöhemmin ja saan onneksi rauhassa syödä sen ennen seuraavaa tuntia. Aamupalaksi syön leipää, jugurttia ja hörpin vettä.

10.00 Tulen heti vainoharhaiseksi, jos en pääse livetunnille siihen kellonaikaan, milloin sen olisi tarkoitus alkaa. Laitan kaikille kavereille viestiä, ovatko he päässeet tunnille, sillä opettajasta ei ole kuulunut mitään eikä Meetiin pääse kirjautumaan. Epäilen, onko mun nettiyhteydessä jotain vikaa…

10.17 … Ope saapuu mestoille tyylikkäästi myöhässä ja pääsen aloittamaan enkun esseen kirjoittamisen aiheesta ”The future of distance learning”. Mulla on tässä samaisessa jaksossa sekä enkkua että ruotsia, mikä yleensä tarkoittaa sitä, että englantia puhuessa osaan vain ruotsia ja ruotsin tunnilla taas kaikki sanat tulee mieleen englanniksi… Mikäköhän siinäkin on?

11.36 Saan enkun esseen ja muutkin tehtävät valmiiksi. Jes, pienen tauon paikka! En suinkaan tee kuitenkaan mitään järkevää (esim. taukojumppaa tai ulkoile), vaan kömmin sängylle viltin alle ja jatkan eilen aloittamaani Fitnesspäiväkirja-maratonia.

12.10 Havahdun, että matikan tunti on alkamassa viiden minuutin päästä. Kirjaimellisesti juoksen keittiöön, lämmitän itselleni ruuan ja juoksen takaisin työpöydän ääreen. Päivän ensimmäinen oppitunti, joka alkaa ajallaan…

13.28 Saan matikan tehtävät palautettua ja toistan saman, mitä aiemmallakin tauolla… Raahaudun sängylle ja pistän Fittarit pyörimään.

15.15 Huomaan kellon paljouden ja pohdin päikkäreiden ottamisen ja treenaamisen välillä. Päädyn onneksi treenaamaan, koska päikkäreistä tuskin olisi apua…

15.29 Solmin lenkkarit ja rullaan jumppamaton lattialle. 20 minuutin tehokas HIIT-treeni saa olon heti energisemmäksi ja fiiliksen virkeämmäksi.

16.05 Lämmitän sosekeiton mikrossa ja istahdan keittiön pöydän äärelle syömään. Selailen Instagramia ja suunnittelen illan kuvausten pläänit kuntoon.

17.50 Saan meikattua ja kiharrettua hiukset. Vaihdan vaatteet ja pakkaan kameran, vaihtovaatteet ja -kengät messiin. Lähdetään ottamaan kuvia tulevia some-postauksia varten.

18.23 Sateinen päivä vaihtuu lopulta aurinkoiseksi ja pehmeä ilta-auringon valo tekee kuvista tuplasti kauniimpia. Löydetään sopivat kuvauspaikka ja aletaan kuvaamaan kahdella eri asulla. Vihdoin lämpötilat ovat sellaisia, ettei ulkona muutaman minuutin kuvailun jälkeen jäädy jo jääpalikaksi.

19.40 Takaisin kotona.. Mahassa kurnii, joten napataan iltapalaa ja laitetaan Salkkarit Cmoresta pyörimään.

21.05 Sovittiin kavereiden kanssa viime viikolla, että pidetään aina kerrankin viikossa yhteinen etäkokoontuminen ja vaihdetaan sen kautta kuulumisia. Ensimmäinen zoomailu sovittiin tälle päivälle, joten laitan Zoomin päälle ja päästään vaihtamaan kuulumisia pitkästä aikaa.

22.48 Huomataan, että aika on rientänyt ja kello onkin jo näin paljon. Viimeisten höpöttelyjen kautta päätetään zoomailut ja lähden iltapesuille. Suihkun jälkeen teen iltapalaa ja kömmin sänkyyn syömään ja samalla muokkailemaan kuvia.

23.52 Teen usein (vahingossa) niin, että valvon siihen pisteeseen asti, kunnes simahdan täysin, enkä aamulla edes muista, miten olen nukahtanut. Muutamia kertoja olen herännyt aamulla niin, että sängystä löytyy esimerkiksi kuulokkeet tai hiusharja. Kerran tyynynvieressä oli myös kynttilä (??). Tällä kertaa olen viisaampi ja laitan ajoissa valot kiinni ja puhelimen laturiin. Nukahdan muutamassa minuutissa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s